fredag den 14. februar 2014

Så sluttede ugen...

..med en dejlig forårsfredag. Sikke en energi der er i solen, hvilket tydeligt afspejler sig i solcellelamperne, der er begyndt at skinne i tusmørket.
Også her myldrer det frem med spirer fra forårsløgene. Selvom det er fristende, har jeg endnu ikke fjernet blade og klippet stauder ned. Frosten er nok ikke helt væk for i år, så jeg har lidt gran i baghånden, til at dække for de sarte knoppe af f.eks. Hortensia og Løjtnanshjerte. 
De blev begge sat tilbage sidste år af en enkelt nats frost, så det håber jeg på at undgå i år.
 De små erantis dukker mere talrigt op for hvert år der går.  De er søde under hækken,
 ..men også ganske fine i vasen i vindueskarmen. 
Jeg synes hvert år det er fascinerende at se, hvordan de udvikler sig fra små lukkede hoveder, 
- til store åbne blomster efter få timer inde i varmen.

 En enkelt julerose lokkede også for at komme med ind.
 Jeg synes at have hørt, at de ikke er gode til at trække vand, 
så nu må vi se hvor længe den holder sig oprejst. Fin er den, synes jeg.
Rigtig god weekend.

tirsdag den 4. februar 2014

Så lykkedes det..

... at få genfundet det gamle blogdesign. Der er jo uendelige mange muligheder, og bloggen trænger til et nyt forårslook, men det er ikke på prioriteringslisten lige nu. Som sagt er der et sølvbryllup der venter i April, så der er gang i forberedelserne. Her lidt genbrug af billeder fra sidste år, mens vi venter på foråret:-).
 God dag!




Det var bare et enkelt ...

....lille tryk på Ipad'en en sen aften, og pludselig så bloggen helt anderledes ud! Jeg turde ikke røre ved mere igår, så nu må der vist en ekstra kop kaffe til, og så må jeg se om jeg kan genskabe lidt af det gamle! Det var nu ikke lige det jeg havde tænkt at bruge fridagen til. Der er nemlig gang i forberedelserne til en stor fest i april!I går fik jeg endelig lagt nogle narcis-løg, som der havde forputtet sig. Det er jo temmelig sent, men de så sunde og friske ud, så jeg håber det lykkes. Der kom et godt lag leca-sten i potterne dækket med fiberdug, inden pottejorden kom ovenpå. Så slipper jeg for at sortere dem fra, når indholdet af potten skal fornyes.
Rigtig god dag! Her er tågen lettet, så håber solen titter frem.